Привітання переможця акції «Пошторг» від 30 квітня 2021
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

30 квітня 2021 року відбулося визначення нового переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». За допомогою лототрону і капсул ведучий сформував щасливий номер. Отже, новий грошовий приз належить Вітушко Галині Володимирівні!

Відео визначення Переможця

Команда «Пошторг» відразу ж вирушила до Галини Володимирівни, щоб привітати її, підписати документи для отримання призу і вручити на пам’ять сертифікат. Жінка радісно зустріла нас і запросила в будинок. Ми відразу відчули привітну атмосферу і затишок у домі нової переможниці!

Що ж Галина Володимирівна розповіла про себе? Виявилося, що вона – вдова військовослужбовця. Жінка є пенсіонеркою, але все ще працює в сфері охорони. Найбільша радість для Галини Володимирівни – це її діти та онуки. Одна з дочок переможниці серйозно хвора, тому грошовий приз доля подарувала цій родині не просто так. У Галини Володимирівни тепер є можливість допомогти дочці.

У перемогу Галина Володимирівна спочатку не повірила, адже бере участь в акціях недовго – з грудня 2020 року. Спочатку вона подумала, що її намагаються обдурити шахраї. Однак нам вдалося переконати Галину Володимирівну в правдивості її виграшу, і ось вона вже радіє своєму грошовому призу!

Хочете, щоб і до вас завітала удача? Ми можемо це влаштувати, але тільки з вашою допомогою. Беріть участь у маркетингових акціях «Золотого Фонду». Виконуйте умови, не втрачайте надії і чекайте радісну звістку від «Пошторг»!

Відео вручення призу Переможцю


Привітання переможця акції «Пошторг» від 30 квітня 2021
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (11 балів, 7 оцінок)
Loading...