Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 30.09.2022
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

Навіть в такі важкі часи «Пошторг» продовжує нагороджувати клієнтів грошовими призами та цінними подарунками. Так, 30.09.2022 року перемогу здобула Гончарова Лариса Миколаївна з с. Шепилове, що на Кіровоградщині.

Вам стало цікаво, яким чином саме Лариса Миколаївна стала Головною переможницею маркетингової акції «Золотий Фонд» від «Пошторг»?

Тоді переходьте на YouTube-канал «Пошторгу» або дивіться відео нижче:

Нагородження відбулося протягом 10 днів від моменту проголошення результатів. Цьому не стали перепоною навіть ракетні обстріли. Лариса Миколаївна особисто приїхала до Головного офісу компанії у місто Київ, де підписала необхідні документи, отримала призові кошти та Сертифікат переможця.

«Ми самі будуємо своє майбутнє. Я зробила так, як вважала за потрібне, і це принесло мені перемогу та великі гроші! А у цей нелегкий час гроші потрібні як ніколи. Я завжди вірила, що зможу перемогти, адже якщо іншим вдається, то і я зможу. Так і сталося», – поділилася своїм девізом по життю наша нова Переможниця.

Брати участь у подібних маркетингових акціях чи ні — це вибір кожного, зважаючи на власні переконання та інтереси. Втім, як свідчить досвід Лариси Миколаївни, перемога абсолютно реальна, більш того — не докладаючи титанічних зусиль. Можливо, варто спробувати?


Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 30.09.2022
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (17 балів, 4 оцінок)
Loading...