Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 30.11.2022
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

30.11.2022 року «Пошторг» визначив переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Кожен клієнт, який замовив та оплатив у повному обсязі товари із доданої пропозиції у період із 29.09.2022 року по 28.11.2022 року включно, і виконав умови маркетингової акції, отримав свій унікальний номер.

Методом випадкового жеребкування за допомогою куль із номерами та лототрону було сформовано один виграшний номер. Цей номер було присвоєно Бондаревій Тетяні Максимівни із міста Мукачево. Саме вона стала новою Переможницею від «Пошторг»!

ВІДЕО З ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖНОГО НОМЕРА:

Саме тому, не порушуючи наших традицій, ми приїхали до закарпатського міста та зустрілися з призеркою Бондаревою Тетяною Максівною у затишній кав’ярні, щоб дізнатися її історію успіху, підписати всі необхідні документи, привітати та вручити Сертифікат Головного переможця акції.

Що ж Тетяна Максівна розповіла про себе?

Виявилося, що вона майже все своє життя пропрацювала у фінансових структурах, та й досі інколи консультує деякі фірми за запитом. Більшу частину грошей планує віддати на потреби ЗСУ, а решту – онукам та дітям на подарунки.
Ця перемога стала для Тетяни Максівни ковтком свіжого повітря у такий важкий період для життя кожного українця. Тому вона продовжує й далі брати участь в акціях «Пошторг», бо на власному досвіді пересвідчилася у чесності й прозорості відбору переможців. Тетяна Максівна вірить, що може виграти Головний грошовий приз знову та зробити ще більше добрих справ.

А ми нагадуємо нашим читачам, що наступна маркетингова акція від «Пошторг» стартувала. Тож новим щасливим власником грошової винагороди, про якого ми розповімо наступного разу, можете стати саме Ви!


Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 30.11.2022
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (15 балів, 4 оцінок)
Loading...