Вручення 100 000 гривень переможцю акції «Пошторг» від 31 грудня 2020
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

31 грудня 2020 року «Пошторг» знову влаштувала акцію «Золотий Фонд», щоб дізнатися, хто забере приз «Гроші на мрію»! У цьому нам допомогла доля та наші незмінні атрибути – лототрон та капсули. Ось так пройшов цей чудовий день:

Відео вручення призу Переможцю

Перемога дісталася Бородіну Віталію Вікторовичу. Талановитий музикант з Харкова радісно зустрів команду «Пошторг» на порозі своєї квартири. Згідно з традиціями, зустріч з переможцем включає в себе інтерв’ю та підписання документів, якщо людина згодна з умовами акції. Так, ми дізналися історію Віталія Вікторовича та були приголомшені!

Чоловік об’їздив майже увесь світ з гастролями. Його життя повністю присвячене музиці. Не дивлячись на перешкоди, Віталій Вікторович продовжує навчатися та удосконалювати знання: він є студентом 3 курсу Харківської консерваторії! Грошовий приз допоможе йому завершити навчання. Для «Пошторг» це справжня винагорода – дізнатися, що грошовий подарунок піде на добрі справи. Віталій Вікторович мріє продовжити гастролі та побувати в США.

Про свою перемогу Віталій Вікторович навіть не здогадувався, а просто користувався товарами з каталогу «Пошторг». Чоловік вважає, що для перемоги велика значення має внутрішня налаштованість перемагати. Якщо цього дуже захотіти, то мрія точно здійсниться. Після цікавої розмови Віталій Вікторович підписав документи та остаточно став власником 100 000 гривень.

Забудьте про усі свої страхи та вагання, коли мова йде про здійснення мрій. «Пошторг» готує нову акцію, тож не гайте часу та приєднуйтеся до учасників!


Вручення 100 000 гривень переможцю акції «Пошторг» від 31 грудня 2020
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (49 балів, 14 оцінок)
Loading...