Привітання переможця маркетингової акції «Пошторг» від 30 червня 2021
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

30 червня 2021 року «Пошторг» провів нову маркетингову акцію програми лояльності «Золотий Фонд». З дотриманням всіх норм чинного законодавства були підведені підсумки: переможницею стала Чабаненко Людмила Вікторівна, яка мешкає в Києві. Ось так проходила акція:

Представники «Пошторг» з нетерпінням чекала зустрічі з Людмилою Вікторівною. Нарешті нам вдалося приїхати до неї в гості. Жінка була так рада нас бачити, що відразу ж запросила в будинок. Саме за це ми і любимо зустрічі з переможцями – за їх доброту і щиру привітність!

Ми дізналися, що Людмила Вікторівна переїхала до Києва з Севастополя в 2014 році. Важкі для країни події виявилися для жінки і її сім’ї справжнім випробуванням. Разом з тим, це принесло і радість – тепер Людмила разом з чоловіком живуть в одному місті з дітьми та онуками.

У свою перемогу Людмила Вікторівна спочатку не вірила. Раніше їй не вдавалося вигравати в подібних акціях. Щоб остаточно показати їй серйозність намірів «Пошторг», ми привезли їй необхідні для підпису документи і пам’ятний сертифікат. Від хвилювання і сумнівів не залишилося і сліду.

Ви заслуговуєте на те ж, що сталося в житті Людмили Чабаненко. Грошовий приз від «Пошторг» повинен виконати і ваші мрії! Не дозволяйте собі втратити цей шанс, адже про нього мріє багато хто. Візьміть участь у маркетинговій акції зараз, щоб стати багатшими і щасливішими вже завтра.

Відео вручення призу переможцю


Привітання переможця маркетингової акції «Пошторг» від 30 червня 2021
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (5 балів, 1 оцінок)
Loading...