Горват Маріанна Іванівна – Переможниця Головного Грошового Призу від Пошторг
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

30 квітня 2024 року компанія Пошторг визначила переможця Головного грошового призу у розмірі 120 000,00 гривень. Щасливою власницею цієї значної суми стала Горват Маріанна Іванівна із села Макарово, Закарпатської області.

Як Визначали Переможця

Визначення власника призу проводилося серед клієнтів, які замовили та оплатили товари на найбільшу грошову суму за період з 1 січня 2024 року по 28 квітня 2024 року. Крім цього, всі учасники мали виконати умови, зазначені в розсилках – Пропозиціях. Усе пройшло відповідно до норм та законів чинного законодавства України. Для тих, хто бажає пересвідчитися в прозорості процесу, ми пропонуємо переглянути відео із визначення переможця:

Історія Переможниці

Маріанна Іванівна виявилася надзвичайно розумною та чуйною жінкою. Вона ніколи раніше не вигравала в подібних акціях, тому для неї ця перемога стала справжньою несподіванкою. За її словами, це була її мрія, до якої вона йшла з великою надією. І ось, нарешті, доля посміхнулася саме їй.

“Я не могла повірити своїм вухам, коли дізналася, що виграла. Це неймовірно приємна новина! Ці гроші я витрачу на допомогу Збройним Силам України, адже перемога України – це зараз найважливіше для нас усіх. Величезне дякую Пошторг за таку можливість!” — ділиться емоціями Маріанна Іванівна.

Компанія Пошторг завжди рада дарувати приємні моменти та призи своїм клієнтам. Якщо ви ще не брали участь у наших акціях, не зволікайте! Замовляйте товари, дотримуйтеся умов розсилок – Пропозицій і, можливо, наступного разу саме ви станете щасливим переможцем. Перегляньте відео з вручення призу, щоб побачити, як це відбувалося, і надихнутися на участь у наступних акціях: 

Дякуємо за вашу довіру і бажаємо удачі всім учасникам!


Горват Маріанна Іванівна – Переможниця Головного Грошового Призу від Пошторг
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (Поки оцінок нема)
Loading...