Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 29.07.2022
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

29 липня 2022 року відбулося визначення Головного переможця маркетингової акції «Золотий Фонд» від «Пошторг»!

Стати цим щасливчиком міг кожен, хто зробив замовлення та оплатив його в повному обсязі в період із 30.05.2022 року по 27.07.2022 року включно, а також виконав всі умови, зазначені в розсилках-пропозиціях.

Пам’ятаєте, як саме ми визначаємо переможця?

Людина бере участь у маркетинговій акції – робить замовлення. Після цього їй присвоюється порядковий номер або номери. Їх кількість залежить від того, скільки людина робила замовлень. Чим більше замовлень, тим більше шансів на перемогу. Виграшний номер формується шляхом діставання цифр з лототрону по черзі:

Новим переможцем маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» стала Кулик Надія Миколаївна з міста Київ.

Ми не змінюємо своїм традиціям, тому особисто вручили Надії Миколаївні її Приз та поспілкувалися з нею. Адже завжди цікаво почути історію успіху з перших уст та довідатися про плани на майбутнє. Надія Миколаївна з радістю поділилася своїми враженнями.

«Я дуже щаслива, що виграла Головний грошовий приз від «Пошторг», адже це була моя мрія. Я дуже часто замовляла товари цієї Компанії для себе та на подарунки, тому що вони дійсно якісні та корисні. Одержані гроші для мене наразі дуже доречні, і я вже знаю, на що їх витрачу. Перш за все – допоможу оплатити лікування своєї сестри, а також хочу зробити ремонт у квартирі й на дачі.

Від усього серця дякую «Пошторг» за подаровані гроші та незабутні радісні емоції, адже раніше я ніколи не перемагала і думала, що це неможливо. Але чудеса трапляються, в цьому я вже переконалась на власному досвіді».

Історія успіху Надії Миколаївни доводить: просто купуючи необхідне, можна отримати грошовий приз. Вірте у свою перемогу. Вам неодмінно пощастить!


Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 29.07.2022
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (6 балів, 2 оцінок)
Loading...