Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 31.05.2023
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

31 травня 2023 року був особливим днем для нашої компанії, адже ми визначали Головного переможця маркетингової акції «Золотий Фонд».

Цього разу Головний приз отримає – Костик Олег Миколайович з Івано-Франківської області. Як ми визначаємо переможця? Процес досить простий, але відбувається згідно чинного законодавства України. Кожна людина, яка бере участь у нашій маркетинговій акції, отримує номери. Кількість цих номерів залежить від кількості замовлень, які вона робить. Чим більше замовлень, тим більше шансів на перемогу. Виграшний номер формується шляхом діставання цифр з лототрону по черзі.

А зараз ми хочемо розповісти вам більше про нашого переможця – Олега Костика. Ця історія – не просто про перемогу в акції, а про те, як активність, віра в добро і позитивний підхід до життя можуть змінити життя.

Раніше Олег професійно займався гірськолижним спортом та багато подорожував. Тепер медитація та щоденний біг допомагають йому підтримувати форму та знаходити гармонію між тілом та душею.

Але це ще не все. Олег є вправним майстром і здатним відремонтувати будь-яке взуття, а також створити неймовірні вироби своїми руками.

А головний приз від «Пошторгу» Олег планує витратити на тепловізор для свого сина, який служить на передовій. Ми дуже вдячні сину Олега Миколайовича за захист нашої країни, а нашому переможцю – за те, що він є нашим клієнтом. Олег поділився з нами своїми словами вдячності: «Я надзвичайно щасливий та вдячний компанії «Пошторг». Я завжди довіряв їй та був її відданим клієнтом протягом декількох років. Мрії справді збуваються, якщо в них вірити. Дякую вам за цю нагороду і можливість зробити життя мого сина трошки безпечнішим.»

Завершуючи цю історію, ми хочемо нагадати всім, що маркетингова акція «Золотий Фонд» – це не тільки шанс на виграш, але й можливість реалізувати свої мрії та підтримати тих, кого ви любите. Приєднуйтеся до нас і станьте нашим наступним переможцем, адже віра та дії завжди ведуть до великих досягнень!


Визначення переможця маркетингової акції від «Пошторгу» за 31.05.2023
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (35 балів, 10 оцінок)
Loading...