Привітання переможця маркетингової акції «Пошторг» від 31 серпня 2021
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

Новий переможець маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» — це Власенко Іван Миколайович з села Гордашівка Черкаської області. Про це ми дізналися 31 серпня 2021 року під час підбиття підсумків акції з урахуванням норм чинного законодавства. Подивіться, як проходила ця подія:

Команда «Пошторг» довго добиралася до Івана Миколайовича, і зустріч нарешті відбулася. Господар будинку був привітний, тож розмова пройшла в затишній домашній обстановці родини Власенко.

Іван Миколайович поділився деякими фактами про своє життя. Чоловік змінив безліч професій протягом життя, а також служив в армії. Сьогодні він захоплюється риболовлею і веде господарство разом з дружиною і дітьми. Ми відразу помітили, що за ділянкою Івана Миколайовича доглядає вся родина — там красиво, затишно і чисто.

Іван Власенко переконаний, що в перемогу потрібно вірити. Саме цим він і займався 4 роки, поки брав участь в акціях. Чоловік вірив, що отримає грошовий приз, так це і відбулося. У майбутньому він планує продовжувати гру, адже грошей багато не буває. Віра в перемогу у Івана Миколайовича стала ще міцнішою.

Ви теж повинні вірити в краще і не здаватися. Адже якщо здастеся, хто отримає за вас ваші гроші? Швидше приєднуйтесь до учасників акції і команда «Пошторг» одного разу відвідає вашу оселю!


Привітання переможця маркетингової акції «Пошторг» від 31 серпня 2021
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (15 балів, 5 оцінок)
Loading...