«Сльози радості та незабутні миті щастя…» – як проходило вручення 240 000,00 гривень
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

«Вірити у свою перемогу – перемагати!» Ось з такими словами зустрічала представників компанії новий переможець Акції – 240 000,00 грн Денисенко Алла Миколаївна.

Члени комісії з вручення призів особисто приїхали привітати нового власника Грошової премії та вручили їй довгоочікуваний приз. Цього разу пощастило саме Аллі Миколаївні, тож гроші не забарились і опинились у руках Переможниці.

Сльози радості та незабутні миті щастя наповнили серце Алли Миколаївни. Вона від щирого серця обіймала представників «Пошторг» та поділилася своїми хвилюваннями:

«Я завжди вірила у перемогу, чекала своєї черги на приз. Але в той день, коли мені зателефонували і сказали про перемогу, я була непідготовленою. Від радощів я ледве не впала, такі гарні новини я давно не отримувала! Дякую команді «Пошторг» за надзвичайну роботу, це дійсно найщасливіша мить у моєму житті».

Наостанок переможниця дала настанову наступним переможцям:

«Дійсно потрібно вірити у свою перемогу, і тоді вона неодмінно вас знайде. Я довго до цього йшла, але була упевненою у своїй перемозі! Я виконала усі інструкції від Голови Комісії – і отримала свій Приз!».

Нагадуємо, наступна акція відбудеться вже 27 грудня. Тож поспішіть зареєструватись та отримати призові документи від Голови Комісії з вручення призів. Подаруйте собі можливість одержати те, про що давно мріяли!


«Сльози радості та незабутні миті щастя…» – як проходило вручення 240 000,00 гривень
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (71 балів, 19 оцінок)
Loading...