Шлях до перемоги! Визначився новий власник Грошового призу!
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

29 березня 2019 команда «Пошторг» визначила ім’я Головного переможця Маркетингової акції програми лояльності «Золотий фонд». Ним став Коповік Ярослав Володимирович. Нещодавно ми особисто познайомилися зі щасливим переможцем і вручили йому приз.

Ми запросили Ярослава Володимировича разом з його дружиною у нашу студію, де і познайомилися ближче. Після привітань та підписання усіх необхідних документів ми вручили довгоочікуваний приз новоспеченому власникові. І вирушили на прогулянку весняним Києвом!

Щаслива посмішка не сходила з обличчя Ярослава Володимировича! Він подякував представникам «Пошторг» і поділився емоціями, які його переповнювали:

«Ви знаєте, я до останнього не вірив у те, що зможу стати переможцем. Але сьогодні я зрозумів, що даремно сумнівався. Адже все реально, а головне – вірити у перемогу! Іншим учасникам я хочу побажати одного – якщо ви хочете виграти, необхідно просто зробити перший крок!»

А ми ще раз нагадуємо, що вже зовсім скоро вас чекає нова акція. Тому швидше зареєструйтесь і станьте нашим наступним ПЕРЕМОЖЦЕМ! Мрії збуваються разом з «Пошторг»!


Шлях до перемоги! Визначився новий власник Грошового призу!
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (52 балів, 13 оцінок)
Loading...