«Формула якості» – формула здоров’я
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

«Формула якості» – українська торгова марка, основними перевагами продукції якої є натуральність і цілюща дія на організм людини. Всі товари виготовлені на натуральній основі і об’єднали в собі мудрість природи і сучасні досягнення науки.

Представлені препарати та засоби виготовляються лише із природної сировини – екстрактів рослин та ягід, олій та соків лікарських трав – за унікальними рецептами. Товари для краси, здоров’я та товари для дому – усі ці категорії продукції пропонує «Формула Якості» ™.

Весь товар сертифікований і пройшов контроль якості.

Вибагливе ставлення споживача до якості продукції, країни її походження та вартості – ось головний сучасний критерій вибору товарів для здоров’я та краси.

Саме тому компанія «ПОШТОРГ»® пропонує клієнтам придбати ексклюзивні товари ТМ «Формула якості», які повністю відповідають високим європейським стандартам. Якісна натуральна сировина, сучасні технології, українське виробництво та широкий асортимент продукції вже завоювали прихильність десятків тисяч споживачів.

Не секрет, що на українському ринку чимало продукції різних закордонних виробників. Однак звертаємо Вашу увагу, що їх вартість включає додаткові витрати на доставку та зберігання, рекламу та митні збори. Тому виникає питання: якою має бути справжня вартість цих товарів за умови їх належної якості? І чи є сенс підтримувати закордонного виробника, якщо є високоякісна і доступна за ціною продукція вітчизняного виробництва!


«Формула якості» – формула здоров’я
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (19 балів, 4 оцінок)
Loading...