Вручення головного грошового призу переможцю маркетингової акції «Золотий Фонд» від Пошторг 30 вересня 2019
«ПОШТОРГ»® – Товари поштою для всіх і кожного!

30 вересня 2019 року стало відомим ім’я нового щасливчика, який отримав грошовий приз від маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Це – Верченко Віктор Михайлович, котрий віднині точно вірить у дива, а також радить усім друзям та знайомим брати участь у таких акціях та пізнавати це неймовірне відчуття перемоги. А якщо у вас досі залишилися сумніви щодо прозорості та чесності визначення переможців, радимо переглянути відео-матеріал із урочистої церемонії визначення нового власника грошового подарунка.

Довідавшись ім’я переможця, ми оперативно вирушили на Харківщину, до села Березівське, аби привітати Віктора Михайловича із заслуженою перемогою та підписати всі необхідні документи. Як же радів наш щасливий переможець, коли побачив представників компанії «Пошторг», відчинивши двері.

У цей момент і стало зрозуміло, що це все – не чудовий сон, який от-от скінчиться, а справжнісінька реальність! «Знаєте, людина завжди сподівається на щось. І це правильно, адже віра – путівник успішних людей. Так сталося й зі мною – я повірив, а доля вже вчинила на свій розсуд. І тепер я – переможець!», – з гордістю розповідає Віктор Михайлович.

Сподіваємося, що історія чергового переможця надихне вас на правильні звершення! Беріть участь у наших маркетингових акціях і вигравайте цінні призи. І нехай кожна ваша мрія втілиться в життя!


Вручення головного грошового призу переможцю маркетингової акції «Золотий Фонд» від Пошторг 30 вересня 2019
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (19 балів, 5 оцінок)
Loading...